OM RELATIONS

 

Relations er en rådgivningsvirksomhed. Min specialisering er ledere og vidensmedarbejdere. Jeg leder jer gennem processer og giver jer værktøjer som virker for jer, så I kan gøre det hele selv fremadrettet. Jeg giver jer kompetencer og værktøjer til at indgå i gode arbejdsrelationer, få større trivsel, bedre arbejdsmiljø og derigennem større arbejdsglæde og produktivitet.

I forandringsprocesser kan det være svært at bevare overblikket over, hvilken kommunikation der er hensigtsmæssig i hvilke situationer. Kommunikationskæden kan hoppe af på grund af misforståelser og usagte frustrationer, derved bliver relationerne dårlige og træge og det gør arbejdsglæden og effektiviteten også.

Relations giver enkle værktøjer til at optimere den daglige kommunikation og viser, hvor ledere kan blive klarere i kommunikationen og derved understøtte og løfte medarbejderne og vice versa. På den måde effektiviseres arbejdsrelationerne og arbejdsglæden forbedres. Relations omsætter komplekse problemstillinger til brugbare værktøjer, som er lige til at tage med i jeres videre relationsarbejde.

Jeg brænder for at videregive helt enkle, men afgørende værktøjer som kan inspirere ledere til at blive endnu bedre ledere, og styrke jeres evner til at opnå højere fleksibilitet, klarhed over arbejdsrelationerne og styring af kommunikationen. 

 

Referencer

Relations' produkter er fokuseret på vidensmedarbejdere og ledere, og arbejder både i offentlige og private virksomheder. Organisationen kan variere i størrelse.

Jeg arbejder med en respekt for at forandringer i virksomheder ikke altid skal udstilles. Hvis I har brug for yderligere uddybning af mine erfaringer, er i meget velkomne til at kontakte mig.

 

Efter et forløb med Relations bliver I

I stand til løbende, at opdage og forstå konflikter før de eskalerer. I vil få værktøjerne til at reagere på uoverensstemmelser så de vendes til konstruktiv udveksling og fremadrettet handling. Det vil give mere overskud og trivsel i arbejdsrelationerne og større afkast på bundlinjen.

Et forløb med Relations arbejder både med jeres arbejdsrelationer og formidler værktøjer til at håndtere de svære situationer I kan komme ud for – professionelt, såvel som personligt. Forskellen bliver mærkbar.

 

Skriv til mig

Hvis du vil høre mere om mine kurser, foredrag eller workshops
Hvis du vil høre mere om et skræddersyet forløb til din arbejdsplads
Hvis du vil høre mere om konfliktløsning

Send mig en mail